12 July 2008

My 1st Emoticon

:makan::mandi::mercun1::buatkek::vacation1::sidaibaju::jahitbaju::laptop::naikmoto::ironbaju:

@senyumkenyitsila ucapkan tahniah pada saya!!
hahah kerana berjaya membuat emoticon sendiri..
actually bukan sendiri..emoticon kat atas tu si izah yg bagi link
aku membuat emoticonnya sahaja..i mean da script..
original script lak dtg from blogmenjerit
yg tlg ngajor si izah la..huhuh..
cute kan..@soalkorunk nak jugak ker??

mmm.. dah ada greasemonkey??
belum ada sila dapatkan di sini!!

lepas donlod greasemonkey..
dapatkan script ini pula..
sila-sila download sekarang ye!!

sebarang masalah boleh bagitau ye..
njoy the icon!!!@nari

credit to:

nntikan for anther icon k!!
cheeeeeeeeeeeewahh mentang2x dah pandai kan..@hensem
@adilala utk korunk juga..ngeeeee

mood::pompom:

10 comments:

  1. comel.. hikhik.. org ske..

    pasni penuh la blog akak dengan segala macam aktiviti.. hihihi..

    tahniah2, pasni leh buat lg =)

    P/S : we are java ppl.. kuikui

    ReplyDelete
  2. yeahhhh we are java ppl...

    hahah statement tak boleh blah....

    ReplyDelete
  3. eeeeeeeeeeee syioknye.....nak belajar buat juge buleyh????? agak2 sudi tak nak mengajar??? huhuuh

    ReplyDelete
  4. eh....nak sambung komen...dulu memole buat log....bnyk bende yg farihah cite citekan...alhmdulillah bnyk juge farihah belajar dan dah di apply kan pon....

    skang ni masih ade 3 bende yg farihah masih mencari2
    1. cemana nak buat tajuk blog tu dlm kotak background (paham ke)
    2. nak tukar comment box mcm munirah punye (ni lama gile dah mencari...sebelum jumpe blog munirah lg)
    3. tak mo bg org copy gambo....tp bile pk2 balik...there's always print screen button....

    saya akan gigij belajar!!
    hahahah dgn blog pon gigih

    ReplyDelete
  5. erm..congrats syg on ur new icon.. im proud of u. love n miss u syg.. but, ada icon "naik motor", "memasak" n "menjahit".. icon tu utk mencitekn ttg apa ek???

    ReplyDelete
  6. lil^RED799
    meh2 dtg blog izah.. izah bley ajar.. kihkih..

    Sir Hanif Abd Nasir
    errr.. adakah anda bf akak? hahaha. kantoi. waaa bermesra2an plak di blog ini.

    nak panggil gak la. kak, i miss n love u oso syg! wakakaka

    ReplyDelete
  7. wow... buat emoticon sendiri tuh... dasat2. saya pun tak pandai nak buat.

    ReplyDelete
  8. cute, canggih lagi cantek. hehehe~ congrats~!

    ReplyDelete
  9. hehe...sy da download jgk emoticon yg ni...hehe...:P

    ReplyDelete
  10. oohh tolong ajar saye buat emotikon script seniri cik munirah

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*