19 July 2008

i'm careless again!!!

see apa yg telah berlaku pada rantai ini!!!


aku ni kan...eeeeeeee hampeh betul!!Photobucket
ari tu cincin!! today necklace lak!!
adoiiii....sure Muhammad Hanif dah xnak bagi apa-apa lagi pas ni!!
Photobuckethuarghhhhh y like dis!!! benci la!!!!!
dah la tadi perasan time tghPhotobucket
dah cuak igtkan pendant dah masuk dlm bowl..ishkk xnak kutip!!
then check balik nasib baik dkt katil..

eeeeeeeeee..careless!! benci laaaaa!!


Sory ye Muhammad Hanif..I dunno mcm mana leh jadi camni!!Erkk..actually time ni diata tau lagi..dia tgh bersuka ria makan doyan kat Perak..Camna nk bagi tau dia ni!! Ishkk takot laaa...dah lah xsampai setahun lagi benda ni!!! budus tol aku ni!!!

Adakah aku ni seorang yg ganas!!!PhotobucketPhotobucket
mood::cry:

1 comment:

  1. dont wori my dear.. i xmrah pn.. it's not ur fault. xpe, nnt klau bleh repair kte g repir k.. or i hadiahkn yg baru.. huhu..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*