03 July 2008

iPhone 3G

ngeee...prev n3 aku cakap aku malas kan..
@naritetiba rajin la plak ye nak menghapdet ni..
laalala...bukan apa..just nak share 11 July ni kuar iPhone 3G..
share ni pun bukan sebarang share tau..
actually ni hint utk anda smua..yelah kan..skang ni kan bulan 7..
bulan 7 kan birthday 'tuan tanah'..
emm...jgn buat2x xpaham ye..ngeeee
so ni salah satu wish list 'tuan tanah' utk birthday present..hiksss..

wahhh gitu kan..demanding punya 'tuan tanah'...
huhuh..gurau je la!!tapi kalau ada rezki lebih apa salahnya kan..
kita berkongsi sesama kita...itu satu amalan mulia..
ngeeee....nak jugak tu...huhuhu..

mmm..@soalanda tau ker tarikh lahir 'tuan tanah'??

mood::laugh:

6 comments:

  1. erm..sapa la agknye yg baik hati nk hadiahkn iPhone tu?? mmg tggi btul demand u ni.. huhu.. insyaallah klau ada rezeki nnt dpt la iPhone tu ek.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. ntah lah kan..kalau ada dato' yg baik ati pun best kan..wahh dato' lagi tuu..hahahha

    ReplyDelete
  3. bukan ke besday ko sama tarikh dengan aku ke? ko tiru aku punya besday la!!! mana aci!

    ReplyDelete
  4. aku lahir dulu..so ko la yg curik tarikh bedsday aku!!!

    ReplyDelete
  5. ye ke besday sama ni? erm..cmne dgn kembar u yg sorg lagi tu.. dah nk ckup umur ni..

    ReplyDelete
  6. erkk..xpe kembar yg lai sorang tu kecik lagi...huhuhuh

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*