07 July 2008

Result

mmm..ni result adik Masturah..3 teratas tu result betul dia..
(actually adik marah aku letak ni..dia malu....@malu)
bukan apa ni utk motivation dia..so kalau dia baca kasi motivate skit kat dia..
3 ke bawah tu lak..expected result from her school..
the last one tu konon target for her SPM la..
@fikirtingginya expected dr sekolah!!
ngeee...so adik Masturah..study smart ok for ur SPM!!
ur school set a high expectation on your achievement!
so all the best adik!!!

erk...apakah ini?? penat sgt adik ku ini..huhu
mood::err:

3 comments:

  1. hahaha. adik awak juga seperti adik saya. akan hadapi peksa spm thn ni. saya amat risau dgn prestasinya

    4a tu kira ok la. spm lg senag. rsnya nak dpt 6a boleh kot

    ps: lama tak jenguk ke sini, dh pakai maxis broadband ek. cmne prestasi dan coveragenya? ok?

    cheers,

    syam @ http://aeropama.com

    ReplyDelete
  2. wah kayaknya photo awak tu lagi sembahyang ya?? kayak cari ilham

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*