10 July 2008

RHB juga

today g RHB bank agi..
temankan pu3 lak p bukak akaun..
semalam pu3 MC sbb..sbb ada hal la dia MC..
menyibuk je korunk kalau nak tau sbb apa dia MC..haishhhh..
huhuhu..so masa g bank tu kan..
si papa ni dok usha sorang staff RHB tu..
dia asik ckp cam kenal je org tu!!
dia kata org tu penah keje kat kesidang as a cheff!!
aku ngan pu3 asik menidakkan je..hahah sbb kitorang igt abg yg angkat tong gas!!
ishkk mesti korunk xpaham kan..hurmm xyah paham la..
sbb nak citer in detail cam berbelit je..huhuh

di pendekkan citer time aku ngan papa nak buat pengesahan mykad..
tetiba je staff RHB tu tegur papa..

s.rhb="cam kenal arr"
papa="tu arr cam kenal gak"
s.rhb="dak mana ye"
papa="utem"
s.rhb="ooo..ye arr"
papa="abg ni dulu chef kan"
s.rhb="dah2x..jgn tanya napa tukar bidang"
papa="huhuhu"


ngee lebih kurang gitu arr dialog depa..aku kat tepi menyengih je..
haha sbb masa kat utem..aku bukan rajin makan kat kesidang..
asik makan kat makcik sblh kesidang..huhuhu..

ni la staff rhb tu..xberani nak amik pic dedepan..dr tepi pun ok la erkk..



ya..harus ada pic kami...ngeeee
mood::phonecry: