10 July 2008

RHB

ishkk..y aku rase mcm tak cukup je tau 1 hour for lunch!!
dulu aku pun penah keje gak..aku rase cukup je 1 hour lunch tu..
but for this time..cam kejap gilerr 1 hour tu!!! y? Y? y?..
masa terlalu dengki ngan aku yee...xbg can kat aku langsung nak cuci mata kat KLCC!!!

anyway smalam aku ngan papa g KLCC..
g sana utk wat akaun RHB..kat situ sajo ada bank RHB..
kitorang kena bukak akaun baru sbb gaji masuk dlm RHB!!
igt kuar awal 12.30pm dah kira ok arr nak wat akaun tu..
tp xde maknanya..ramai giler org..kaunter bukak akaun satu je!!
pelik tul aku..yg bengangnya xde lak sistem number..
(kat bah akaun baru je!!)
so ada org sesuka ati memotong queue kitorang..hampeh tol..
nasib baik tua..kalau muda..aku kasi pelepuk satu!!!@tumbuk@tumbuk

papa isi borang
nama penuh papa Nadatul 'Iffah ye..
y? dun know!! dia ada citer..aku lupo!!
the borang-borang

hah ni nak kasi tau ye..
kepada sesapa tak tau..
n3 lepas aku show off pic pu3 pakai tudung kan..
beliau pakai tudung sbb dah lama nak pakai bukan sbb intern
(pu3 hope statement akak ni betul..it based apa yg ko penah ckp kat akak!!huhuh)
company kami ni company cina!!
apa ke jadahnya nak wajibkan kami pakai tudung!!!
tazkirah pagi pun xde...ni nak tetapkan pakai tudung lak!!
huhuhuh..so..terjawab sudah kan..y pu3 pakai tudung..
n she also hope..dia akan pakai selamanya..amin~~~@doa

smalam gak dpt berita happy dari Muhammad Hanif..lalala..bilakah???
mood::reading: