30 June 2008

Wanted!!!

@soalkorunk dah tgk citer Wanted??
smalam baru tgk with my besties(Syira) and darling(Hanif)..
the beginning of the story aku tak tau sgt..
sbb kitorang lambat masuk..beratur panjang nak beli popcorn kan..
popcorn belum separuh citer dah abis di belasah oleh kami bertiga!!!
tgk movie dlm tgh ari..dgn xmakan lagi..perut menggelodak lapar..
mmg selamat lah popcorn tu..v7
so sesapa yg belum tgk citer tu..n yg suka kan yg ala-ala tembak menembak..
pendek citer more to action and ganas kan..
@kenyitkorunk yg suke ganas should watch diz movie!!

peluru boleh membelok beb dlm citer ni!!@ketuk
@tumbukbelasah org sampai nak mati pun..org tak mati lagi..
siap ada bilik pemulihan la..konon after berendam segala luka akan pulih..
gile mcm penipu citer ni..tp ok la!! sbb ada Angelina Jolie yg HOT!!!
ngeeee...so guys..go catch out to watch diz movie ok!!
Selamat Menonton!!!v7

mood::reading:

10 comments:

  1. hallo hallo... testing testing.. hehe. erk! comment as? lor, lambat kuar benda nye td

    ReplyDelete
  2. haku pong da tgk. tp ganass sangat huhuuhu

    ReplyDelete
  3. cik choki2 : lambat sgt ke mende tu kuar??

    ad3ck : ko bukan suka ganas ke?? hikssss

    ReplyDelete
  4. Hi Munirah.Saya belum lagi tengok lagi.Rasa nak tgk sebab nampak menarik je cerita tu lebih-lebih lagi Angelina Joli tu boleh terbang. Terasa nak join je dia terbang. Opss lupalak. Kalau nak terbang jom kita pakai Firefox .. hehehe.

    ReplyDelete
  5. i pun dah tgk cite ni.. best gile wlaupun xbape logik.. especially bila tgk bsma buah hati tersayang..

    ReplyDelete
  6. serius best.. klau aksi ganas tu mmg xdnafikan mmg ssuai la 18SG.. huhuhu.. tp xlogik pn ada gk.. klau btul la smua pluru bleh melengkung cmtu, sure rmai yg xkna pluru sesat klau ada kejar mngejar antara polis kt dlm dunia ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. Wah ... best ker ? xder nak bagi bintang ker citer tuh ?

    ReplyDelete
  8. @amin: harus tgk citer tu Amin..Angelina Jolie mmg super duper hottest la!! hehehehe

    @tumpang lalu: sapa ni erk?? ngeeee

    @hanif:hahaha betul tu...ganas giler citer ni!! xsesuai utk rg mengandung n sakit jantung!! huhuhu

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*