08 June 2008

Selamat Bertunang!!


Selamat Bertunang kepada kawan ku Zahir & Shukriah.. wahh xku sangka mereka bersama.... Zahir& Shukriah ni dua2x kawan masa aku sek rendah!!hurmmm since when percintaan korang ni arr!!story skit..ngeeee.. Anyway Selamat Bertunang to both of u!! Kahwin jangan lupa jemput ekkk So sowie xdpt attend masa kenduri tunang ari tu!! hehe n sory la cilok pic ni kat friendster cik su!! touch up skit pic tu..


mood::snow32:

8 comments:

  1. skrg mmg musim org kawin eh sbb kwn2 sy pun asik2 da kawin haha. erm lawa page ni ceria byk anak patung comey2 hehe

    ReplyDelete
  2. orang kate kalau da jodoh tak ke mana eheheheh.

    ReplyDelete
  3. Munirah ... hahhahaha cam pelik panggil name betul ... sbb tak pernah ... :D

    skang aku keje kat cyber ... ko ape cite skang? ... comment ko kat blog aku ... aku delete tau ... nnt org tau tuh aku ... :P ...

    ReplyDelete
  4. naps: tq2x sila2x lawat slalu eh...hehhehe

    ad3ck: tu arr ada jodoh mmg xkemana kan..

    Natata:hehe ko xbiasa agi panggil nama betul aku kan..

    ReplyDelete
  5. jeleskan tgk owg dah tunang,
    :(

    ReplyDelete
  6. nano: jeles gak!!!! org tu lambatnya nak lamar kiterrr

    ReplyDelete
  7. uiksss... bkn ke dah stuju nk tggu abis blaja dlu.. ;) skjap je ni.. sbar ek..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*