13 June 2008

Certificates


n3 ni xde apa pun..
saja nak show off cert yg saya dapat..
ngeee ni baru cert kehadiran yer dpt signature Bill Gates!!
n oso ada signature my trainer yg from Filipino tu..
ada 5 cert kesemuanya.. cert ni based on module yg kita amik..
ehemmm..ni cert kehadiran je tau.. cert lulus exam lain lak..!!
baguskan 3P ni..tp kan b4 dpt cert ni kena jwb survey dulu..
no survey no cert..tp bukan jwb survey je kehadiran pun haruslah ado!!
later saya show off buku dia yg tobal2x tu plak yer..

mood::dizzy: