24 June 2008

Full House

citer Full House ni dah lama kan..
Dengar tajuk igtkan citer Full House Mary Kate& Ashley tu
rupanya Full House Korea..ngeeeee...
aku tgk citer ni masa first year kat UTeM(2004)..
masa ni mmg femes giler la..
n di sebabkan citer ni lah hdd cpu aku rosak!! hahaha..
nak sumpah seranah pun xguna..dah suka kan tgk citer ni..
aku tgk nonstop ok!! tu yg hdd boleh rosak!! lalallaa
so tadi melayan lah sat citer ni ngan Alang..
Alang bukan minat pun tgk citer korea ni..
Adik Masturah yg hantu citer Korea ni...
(erkk..aku pun xminat...tp ntah citer ni best di layan...)

aku paksa Alang gak tgk ngan aku...hahaha..
dah syok2x tgk episode 1 & 2..bila nak masok episode 3 je..
erkkk..y xdo sore ni!! @ketukala minciknyaaaaaaaa....
citer ni copy dari Uyaya..ari tu copy tak nge'cek' dulu..
aishh...di sebabkan nak tgk sgt..layan je lah..@gataixde sore pun xkesah lah!!
tergelak2x aku ngan Alang bila part si Han Ji Eun nyanyi lagu 3 Bears tu

tomei Han Ji Eun tutup mata..

ni benti nengok sat..sbb si Alang 'dating' ngan ayah!!
jeles tol..sejak akhir2x ni Alang asik ngedet je ngan ayah..@rajuk

mood::bye: