13 June 2008

Thank you Sir

Diz morning after siapkan the practice my trainer blanja breakfast at McD..
haiyoo..dah muak la makan McD ni..
tp xpela dah org nak blanjakan..layan kan ajo!!!
Sir blanja student yg dpt perfect score 4 previous test la konon2xnya..
ngeee...perfect lah sgt!!! kat Mcd diorang order ni!! smua sama je..
erkkkkk...xkena langsung ngan selera tekak gue..@sakit
gue tidak makan telur la!!korunk boleh guest apa je yg aku makan kat sana!!


jgn jelasin yaa..for lunch oso Mr.Jonathan blanja!!!
lalalal..tp kali ni bukan di McD lagi..muntah lah wei kalau asik kat McD je kan!!
for lunch we choose Seoul Garden kat MP!! (org Melaka mesti tau tpt ni !!)
erk..makanan kat sini pun bukan kena ngan tekak aku pun..
as usual layan kan aje..!! makan selagi tekak boleh masuk!!
murah tau makan kat sini RM20 for each person..
N korunk boleh makan selagi mampu makan!!!

ni restaurant steamboat gitu arr..kena masak sendiri!!
@ngantukishkk..aku ni mmg kurang suka g makan kena masak sendiri ni!!
tu yg tadi mention restaurant ni bukan selera ku!!
sekali sekala ok kut makan kat tpt camni..
tp nak jadi tpt makanan wajib tak lah kut!!@takbole

@senyumkenyiterk...Muhammad Hanif suke ker makan tpt camni???

mmm... sila lihat ye makanan saya!!
:eheh:kerang wajib amik!!


Thank you sir for treating us!!

p/s:sorry erk quality piccas agak kureng memuaskan..

mood::pompom: