21 April 2016

REDHA

Assalamualaikum and Hi Guys;




A MUST WATCH MOVIE!!

From my point of view, this movie secara tidak langsung educate kita tentang autism. Before this, aku sendiri kurang peka tentang AUTISM ni. Then, a friend of mine which I know her dari community Planner Addict Malaysia, mempunyai anak istimewa ni yang buat aku tertanya apa sebenarnya AUTISM? Apa behaviour anak anak istimewa ni? 

Aku google juga masa awal tau tu. Tapi tu la mcm xblh bayang sbb xpernah lagi jumpa anak-anak austism ni. cuma yg aku tau diorang suka throw tantrum. tapi anak-anak aku pun throw tantrum. Throw tantrum macam mana yang boleh classify anak tu adalah autism.. so soalan2x camni buat aku terpikir. nak bayang lebih lebih xberani kang tersalah bayang. -__-

I did watched pasal Zarina Zainuddin yang ada 2 anak autism tu. Serious, kuat sungguh Zarina dalam nak membesar bukan satu ye... tapi 2 anak autism!! 

Back to this movie. Please tonton guys!! Cerita ni memang lain dari yang lain. So please tonton guys. Dengar citer if xdpt sambutan tak kan ulang tayang dekat TV especially ASTRO FIRST and also tak kan ada pengeluaran DVD untuk citer ni.. gara-gara kurang sambutan. 

PLEASE guysssssss I know skang byk citer best kat wayang tu.. pas tgk citer best masuk balik tgk citer ni!! tak rugi pun bayar duit tiket tgk cerita ni. sbb cerita ni beribu kali best dari cerita korang tgk yang merapu khayalan fantasi tu..




dah lama tak buat penulisan dalam blog. ayat tunggang langgang macam apa je. kena back on track untuk menulis balik dlm blog bersawang ni. rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuu zaman penulisan blog. 












 love;
♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*