28 September 2009

Saudara Mara

Salam,

Photobucket
ini adalah gambar saudara mara jauh.jauh xjauh sgt lah..its saudara mara from umi's side..n arwah atuk dom's side..cantik cantik kan kami..hahahha..muntah darah lah korang semua baca statement tu :p eh tapi betul..dulu arwah onyang (pompuan) kami di kenali sbg "PUTERI GUNUNG LEDANG" .Ini adalah kerana kecantikkan onyang yg tiada tandingan..wahhhhhhh gitu..dan juga arwah onyang (lelaki) juga di katakan amat handsome!! yeahhh..no wonder lah..arwah atuk dom's dulu adalah amat handsome dgn hidung yg sgt mancung..terletak cantikkk je hidung atuk..:P ok ok tau korang semua nak muntah je kan baca ni semua..hahah ala sharing is caring..kasik la peluang utk kami cucu cicit ni perasan cantik..sekali sekala je pung..kata HARI RAYA kan..semua org akan kelihatan cantik berseri-seri..korang juga pun sama cantik berseri-seri..bercahaya2x muka tu semua kan kan kan.. :D hiks nak citer lagi..ini baru sikit ye saudara mara..ada bykkkkkk lagi..dan kami semua adalah cantik dan handsome.. (bluwek sekarang..muahahha) eh eh betul..ada saudara belah ayah kan..bila jumpa je saudara mara umi yg cucu cicit semua ni kan..siap cakap lagi "cantik2x nya belah kak long ni" :p (kak long is my umi :D) see see I tell you..ok ok dah enuff puji.. :D

Photobucket
ok ini pula adalah gambar family ayah..tiada dalam gambar ini adalah paksu nordin ngan pakcik nasir..paksu nordin xraya sgt sbb wife dia amik master n ada exam masa raya ketiga rasenya..n pakcik nasir pula kali ni turn beraya ke kelantan..hikss..family sblh ayah ni banyak laki..aku xde gang sgt nak gossip bila kat kampung ayah ni..yang sebaya adalah lelaki yg sengih melampau tu..nak gossip apa kalau ngan dia tu..haih takde sesgt..si along yg control macho tu pulak..lagi lah..bola bola bola..bosannn....plus I kan pemalu ngan ramai laki ni..muahahahha...takde takde..actually xde gang sgt..with aunties2x aku ok je..cuma rapat xrapat la..sbb jarang jumpa..apa-apa pun family ayah best sbb masih dapat duit raya yawwwwww!! boleh lah cover sikit duit raya yg telah di beri..hahaha..eh eh belah ayah pun ramai cantik2x dan handsome2x kan.. lalalla

ya ampunnnn..ini entry puji keluarga sendiri ye..harap maaf lah (ada pulak kang yg boikot blog aku sbb suka puji keluarga sendiri kangg)..SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN..tahun depan mahu puji lagi :D



with ♥ ;
Bulan Bintang