30 September 2009

Directory

Salam

T___T as you know my Directory blog damage already coz of my "lalai" la
konon hebat dgn hanya bermata "kuyu" tahan mengantuk I can edit my blog..
but what did I do is mengkucar kacirkan blog itu!!
Yes aku telah menjahanamkannya!!!

N aku  didnt do any bakcup template!!

good meh!! hahah padan muka aku  kannnnnnnnnnnnn!!!

ok now I would like to announce I have my new directory's blog!!

hahah yes I did another one Directory's Blog
tapi masih lagi ada link link yg belum di masukkin di dalam Directory's Blog itu
and need to do some layout renovation too :D

insyaALLAH by this week aku akan cuba sedaya upaya utk memasukkan link2x blogger tercinta ke dalam Directory's Blog itu

jadi do change the URL of my Directory's Blog

Sekian, Terima Kasih

p/s :
by the way di blog utama tidak akan di masukkan link2x bloggers..
harap maklum..kesemua link bloggers di masukkan di dalam Directory's Blog
ini adalah kerana memudahkan aku  memantau blog2x anda..
pendek citer sng nak jengah blog korang la..
kalau letak kat main blog ni..nnti slow la pulak blog ni..
dah lah dah banyak komplen yg ku terima pasal kelambatan blog ini..
dan di harap dgn layout baru pada blog utama ini akan melajukan lagi pelayaran anda di blog
aku  ini.. :P

with ♥ ;