18 September 2009

Salam Aidilfitri

Salam;

Photobucket

selamat balik kampung rakan2x
moga perjalanan anda utk pulang ke kampung di berkati Allah
dan berhati hati di jalan raya tau!!
pandu cermat jiwa selamat


Sekali lagi maaf zahir batin ye jika ada terkasar bahasa semua
kita 0-0 kembali ye :D

ps:raya ni aku dan 2 org lagi rakan sekerja "bertuah" kerana terpilih utk standby pada hari raya..kami akan bertugas mengikut jadual yg di tetapkan..nasib baik standby offsite..jika onsite??!! apa-apa pun ini adalah pengalaman pertama aku buat kerja standby support2x ni..support utk 3rd level...huarghhh cuak weiii..siyes CUAK!!xpe xpe..take it easy..xtau n xpaham kita calling2x org yg lebih arif..muahahhaha ;p aku kena standby pada hari raya kedua,kelima dan kelapan :(

Ini adalah sticky mode untuk seminggu ye kawan2x
Entry baru ada di bawah tu :D cuma perlu scroll sikit je

with ♥ ;
Bulan Bintang

5 comments:

  1. selamat hari raya gak mun, maaf zahir dan batin, mai la ajak hanif raya tikam batu, kalau lalu la..hehe

    eh adik ko yg laki tu kan, macam ada bini 4 plak aku tgk,hehehe

    ReplyDelete
  2. salam buat mon he...23x

    selamat berhari raya ek... maaf zahir n batin... ada salah silap..halalkan je la... lepas raya leh wat salah lg kan he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  3. SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

    Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

    Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

    **kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


    Ikhlas :  
    Luth Textile, Penang

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya sambil bekerja kak mun. haha
    maaf zahir batin.

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*