25 September 2009

Wajah Baru

Salam,

setelah sekian lama  xde buat perubahan pada kulit blog ini..
dan kali ni  buat perubahan sikit..

  • apa macam ada ok x??
  • kemas x??
  • serabut sgt x??
  • lambat loading x??(kalau connection slow mmg lambat ok.. :p)
  • macam matang x?? (apakah??)

haaaa byk soklan ..sila sila beri kritikan yg membina ye..
oh buat link link bloggers..kali ni aku buat pembaharuan sikit
di mana kesemuaaaaaaaaa link akan di masukkan ke dalam Directory Blog
termasuklah blog blog yg aku join...yg ala-ala komuniti tu kan
haaa semua  sumbat kat Directory Blog
sng sikit  nak pantau
sblm ni pun since ada  selalu je klik2x link bloggers kat Directory Blog
jarang bebenor klik dlm blog sebenar..hikss
sonang sikit xde lah serabut2x kan..

so di harap semuanya ok..dan paham paham semua
yg nak exchange link just bagi je tau..
then aku akan letak link anda di Directory Blog
tapi korang jgn amik link Directory Blog  plak utk exchange
amik link http://muniiera.blogspot.com tau...
ini yg blog official.. itu hanyalah Directory Blog

oh jgn lupa bagi kritikan membina ye
apa-apa yg hendak di tambah atau di buang juga sila bagitahu ok
nnti akan di pertimbangkan oleh aku

nak godek Directory Blog 
nak tukar perubahan utk juga :D
sementara ada masa ni baik buat
kang busy terlajak harammmmm nak usik =_=


with ♥ ;

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*