26 September 2009

Pemberitahuan

Salam,

Di sini ingin  maklumkan bahawa Directory Blog  dah hancur :(
ini adalah kerana aku sgt hebat edit2x coding ketika mata kuyu utk katup.

oleh itu anda layan lah dulu erk Directory Blog  yg kelam kelibut tu..
ianya masih boleh berfungsi utk ke link2x blog org lain
cumanya keindahan blog itu tidak ada lah
dah lari2x..buat masa ini tidak dapat nak godek2x lagi

hari ini adalah busy sedikit.
kerana ada mini open house di rumah utk siblings umi dan ayah!!

yeahhh meriah meriah
ini baru raya!! lalalala :D

ok insyaALLAH mlm ini aku godek2x itu Directory Blog Cik Mun
dan berkemungkinan besar url blog juga akan di ubah mengikut kesesuaian semasa

Sekian,Terima Kasih


with ♥ ;