22 May 2009

she my bestfriend

yeahhh sabtu lepas akhirnya met my girl Syira..
kami pegi berjimba di Bagan Lalang..
oh bagan lalang skang sudah lain..
byk gile kemajuan...hehehhe..

anyway mari tgk apa yg dah aku click2x di sana..

Photobucket
alone..lelaki2x kacak di luar sana..gadis ini masih available..
tapi awas ya..once kamu dekati dia sila jaga hati dia..
jika tidak pasti aku akan sepak kamu laju2x atau minta hanif pukul kamu!!
{Hanif adalah sangat kuat dan sasa.. :p}
hahahahha...statement ganas punya ni..tapi siyes..
ada kesah di sebaliknya mengapa aku berkata begitu..

Photobucket
kaki kami berdua..

Photobucket
puluhan ketam kecil..

Photobucket
anak ketam..

Photobucket


tiada gambar berdua bersama syira..sbbnya macam cacat pula untuk mengambil gambar menggunakan slr(ala amik pic sendiri tu laaa..yg org selalu guna hp atau compact tu!!!)ini kerana gambar kami agak kelihatan berisi(sebenarnya masih xrei adjust dan tgn tidak stabil..gigil)..sungguh tidak cantik....dah lah kami berpakaian dgn warna tema yg sama iaitu hitam hijau..sungguh sayangkan..kami selalu begini..setiap kali keluar tidak pernah rancang pun nak pakai baju color apa tapi selalu je baju color kami sama..hehehe itu namanya kawan sejati gituuuuuuuuu...

siapa rakan sejati anda pula???

Munirah Abd
Banting, Selangor
MY
muniiera@yahoo.com

7 comments:

  1. ko rasa sesuai tak bawa awek jalan sana, ape pendapat ko?

    ReplyDelete
  2. fazrin: bawak g makan ikan bakar kat sini layan gak...hehehhe

    ReplyDelete
  3. cik munirah klau klau nmpak kamera mmg tsenyum simpul je..
    cik syira tu jauh btul pandangan.. menikmati keindahan alam ek?

    ReplyDelete
  4. Hehe..
    TQ to the owner of Canon D400~!
    Suke sgt gamba2x yg ko amik. Nnt aku update kat blog aku lak eyh.

    Btol laa munnie.. rugi x amik gamba sama. Huhu~

    p/s: TQ sbb dgr citer aku arituh~! :)

    ReplyDelete
  5. jeles gilla lah dik tgk gambo2 yang ko snap.... nih macam nak ada kamera cam ko nih....

    ReplyDelete
  6. Your photographs are really cool! =D What photo editing software d'you use?

    ReplyDelete
  7. hai munirah tq coz visit my blog..oh ya kita gigi sama la hahahah

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*