17 May 2009

Hafiz Juaranya

he deserved to win..hehehe..
tp aku bukan tgk konsert sgt pun smalam..
aku tgk yg 1st round ngan 2nd round sampai akim je aku tgk...
lepas tu aku dah selamat tv yg tgk aku..
jaga2x je dah nak announce..hahaha terus celik mata aku..

salah satu sbb buat aku terlelap adalah 1st round punya persembahan agak hambar..
lagu byk yg cam aku rase..eh ada ke lagu ni??
(ye ye..aku bukan seorang radio listener..dgr radio pun pagi je..tu pun xsampai 1 jam..hehehhe..dan aku bukannya ikuti perkembangan sgt..gitu2x jeee..hikssss)
dah tu byk gak kena kritik..dah rase cam tgk 1st konsert je..
konsert lepas2x lagi best diorang punya performance..haihh..
2nd round tgk sampai akim..n aku rase adalah best lagu BENCINTA tu..
tp mata aku tetap xboleh blah nak katup jugak..hehehhe..

yo oi je semangat nak tgk kan..hahahha
apa-apa pun tahniah buat Hafiz..
n oso tahniah juga buat MU team..
(wahh tetiba bukan minat bola pun..muahahahha)

Munirah Abd
Banting, Selangor
MY
muniiera@yahoo.com

4 comments:

  1. apiz menang er..??? ingatkan isma... hehe

    ReplyDelete
  2. haha hafiz memang layak, dan sentiasa konsisten, cuma final tu, semua lagu pelajar2 macam hampeh

    ReplyDelete
  3. salam MUN....
    selalu nampak kat traffic umah kak dilla erk (hehehhe)
    salam kenal dari akak dod

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*