14 May 2009

Random Picture - Holiday 3

Photobucket
  1. ini lah bot yg telah membawa aku dan rakan2x utk pergi snorkeling..
2 & 3 ikan2x yg jinakkkkkkkkkkkkkkkk

4 pemandangan dari Pulau Rawa

Photobucket
  1. cuba teka aku yg mana...hahahha..ngegegge..amboi didi kemain tonggek ko kat sini..hahah
2 & 3 sini adalah long beach..byk gilos mat salleh 'bogel' kat sini..heheh cuci mata aku weiiii


Photobucket

  1. nampak tiang putih tu..itu adalah rumah api ye..dan di situ juga adalah destinasi utk org snorkeling..dan ikan di situ adalah sgttttttttttttttttttttttttt bykkkkkkkkkkk.. kat sini lah tpt aku ngan papa xlarat gila gerak ke bot..kena mintak pertolongan org utk tarik kami...hahhaa.. eh..eh di sini juga berputiknya 'cinta' didi ngan abg tour guide..ala tuan punya bot syukur tu la(refer gambar bot atas sekali)..hehhe..
  2. sunset pada hari pertama..xberapa nak clear kan...ngegge
  3. sunset pada hari kedua..clear x??
  4. jatuh cinta tol kat tpt ni..
  5. view dari jeti..atas bukit terletak nya resort Sha Ri La


Munirah Abd
Banting, Selangor
MY
muniiera@yahoo.com

5 comments:

  1. dah lame bro xbikin onar di blog kamu

    ReplyDelete
  2. canteknye.. nk g gk lah nnt.. nnt kte g ye syg..

    ReplyDelete
  3. aku jeles sampai nangis2
    huuuuu nak g gakkkk
    ngeeeeeee

    ReplyDelete
  4. mengong kak mun......brani ko membuat spekulasi begitu dimana hendak ku letakkan anuar zain, justin timberlake ku...sekurang2 nya ak tidak meminta pertolongan owner bot syukur seperti mu hahahahhaha
    tp tempat light house tu la ak mendapat hidayah untuk terjun dr boatman hahahah

    ReplyDelete
  5. framestone: aku pun dah lama xbuat kunjungan ke blog ko

    hanif: ook nnti kita g eh..backpacking honeymoon taoooo

    akma:sila2x jeles..heheh

    didi:hahahha..dah ko mmg pandai berenang seharusnya xperlukan pertolangan syukur tu..hehe..ko patut terjun lagi tinggi didi..utk uji kehebatan ko supaya lagi terserlah..ngegegge

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*