13 May 2009

Random Picture - Holiday 1

yuk layan gambar2x percutian aku di Pulau Perhentian,Terengganu

Photobucket
  1. didi merenung masa depan..tercari2x pasangan hidup..oh jejaka di luar sana didi adalah masih single..hehehe
  2. papa yg cinta mati sama itu kaer...hiksss
  3. zura..mmm..nak describe apa eh minah ni..yg pasti dia kini bersama lelaki itu?? siapa lelaki itu?? hahahha
  4. yeahhhhhhhhhh aku ni..ye..ye aku..jgn betulkan screen monitor anda..hiksss..


Photobucket
1 & 2 bersiap sedia utk menaiki bot..harus berposing dahulu
3,4 & 5 berada di atas bot...bersedia utk berlepasssssssssssssssss..wuuuhuuuu


Photobucket
  1. pemandangan yg indah kan.........aku terpana ketika ini
  2. resort tempat kami menginap
  3. pemandangan dr resort..
  4. perhatikan betul2x pada gambar ini..apa yg cuba aku hidangkan pada korang..hehhe



gambar di atas menunjukkan makanan lunch pada hari pertama..
ada tomyam seafoood..ada ketammmmmm tedappppppp isi diaaaaaaaa manisssss..




Munirah Abd
Banting, Selangor
MY
muniiera@yahoo.com

5 comments:

  1. wa...tedap nyeeeeeeee.....nak.....hehehe...

    ReplyDelete
  2. Ya Allahhh...ketam tuhhh...adoiiiyaaaa...mouthwatering la mun..hehe

    ReplyDelete
  3. wahh.. sonoknye naik bot.. n sgt cantek pmndangan tmpat tu..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*