21 August 2009

Salam Ramadhan

salam kawan-kawan,

esok kita semua akan berpuasa!!

apa emosi anda bila nak berpuasa ni??

my emosi?? firstly mesti sukaaaaaaaaaaa!!

setahun sekali dtg bulan yg mulia ni..
kena rebut peluang yg ada ni..
setiap tahun saya mesti berniat nak bykkan amal ibadat..
konon nak khatam quran semua..last-last mesti xberapa nak jadi..

ater bila dtg itu bulan sabit merah je dah spoil kan my niat..
ceeeeeeyyy itu adalah ALASAN wahai MUNIRAH!!!


tp pada tahun ni my niat utk bulan yg mulia ni..
of course la nak tambahkan lagi amal ibadat..(khatam quran insyaALLAH)
mengharapkan pada bulan mulia ni kalau bekerja tu sentiasa beringat2x.

ye saya insan yg lemah..bila sudah leka dgn kerja
selalu saja saya alpa!!!
jadi saya nak tingkat kan diri ke arah jgn LEKA ketika bekerja..

kerja hanya ibadah dunia sahaja ye MUNIRAH..
ibadah utk akhirat tu harus juga buat tao!!!

:D

pesanan khidmat masyarakat di bawakan khas oleh Munirah kepada anda..
sama-sama kita beringat dan beramal di bulan mulia ni ye..
igt bukan beramal bersungguh pada bulan ni sahaja tao..
bulan-bulan yg akan dtg juga!! :D


SELAMAT BERPUASA KAWAN2X

AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN :D



with ♥ ;

5 comments:

  1. munirah,
    selamat berpuase la ye.
    takmo ponteng2 tau.
    hehehe!

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan juga buat kamu di sana.. dengan ucapan... rajin2 latolong mak kat rumah tue

    ReplyDelete
  3. vagg. : salam ramadhan juga buat kak vagg

    Wawa_Nadwa : kalau blh xmo ponteng tapi kalau dah dtg bendera merah terpaksala ponteng..hehehhe

    Framestone: baikk :D

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*