28 August 2009

Berbuka 6 Ramadhan

salam

kali ni punya berbuka sgt sonang
mengapa si Munirah ni dah jadi peMALAS balik..muahaha
eh bukan saja saja malas ke apa?? capek wei capek..
dah lah semalam meeting sampai tgh ari kan..pastu balik opis tgk parking semua FULL..what?? why FULL?? xpaham la kenapa org suka sgt g Plaza Damas tu..nak kata barang murah?? idok le..mahalnya kemain..cekik darah sesaje..apa erk yg menarik kat Plaza Damas ni..haihh..tu lah kalau org kaya xtau nak labur duit kat mana kan..beli brg mahal aje..cer cer beli barang kat Mydin plak ke kan... :p akibat dari parking FULL daku terpaksa tawaf mencari parking selama setengah jam..ye setengah jam kawan kawan..ponek makcik!!! dan saya macam marah marah pada seorang pemandu konon konon dah amik saya punya parking yg saya nampak pada awalnya..tapi saya telah tersilap dgn buat pusingan balik..n bila pusing balik kat tpt tu tgk ada pemandu lain dah amik..tp berkat sabar..n xberapa nak marah sgt dapat parking juga...alhamdulillah..dan tahukah anda siapa pemandu berkenaan??..muahaha..oh BOSS rupanya..ampun BOSS.. :P nasib baik xmarah marah sgt :D

baiklah berbalik pada cerita kepenatan yg melampau semalam..
kononnya selepas pulang ingin ke Pasar Ramadhan atau di kenali PARAM(buat yg tertanya kan pada entry lepas apa itu Param). akibat daripada hujan lebat yg melampau sertam kesesakkan lalu lintas yg melampau juga cancel Param!! jadi apakah alternatif seterusnya tanpa ada isu utk turun kereta dgn membawa payung jalan terkedek kedek angkat seluar xmo kena lecak kononnya??!!

Ye...mari singgah McD..murah murah..pada pukul 6-9pm boleh beli 10 pilihan hidangan McD dengan harga yg berpatutan..haha..nak singgah McD ni pun bercinta gak wei..sbb nak tunggu pukul 6 punya pasal sanggup tu singgah isi minyak jap kasi full tank..top up touch n go..dgn harapan dpt lengahkan masa..tp perasan juga ada beberapa buah kereta yg parking sebentar utk menunggu pukul 6 kat tepi tepi McD tu..hahah apo igt xperasan ke?? perasan ok?? sbb pukul 6 je berdesup kereta g masuk kat drive thru..hahha kantoi..

maka ini lah juadah berbuka ku..

Photobucket


haih xberkhasiat langsung!! dah lah sahur pun makan benda yg xberkhasiat.. :(

Photobucket


dan ini pula di beli utk bersahur..haihh..xberkhasiat lagi ni!! nasib lah berguruh lagi lah perut ku nnti :p


with ♥ ;
Munirah Abd