28 August 2009

Petani Berjaya

salam

ye ini lah kerja si Munirah bila di waktu lapang..Ye,waktu lapang..selain bekerja memerah otak memikirkan coding coding java yg semakin hari menyesakkan dada ku dengan permintaan dari client yg macam rase ntah apa-apa je permintaan itu..dah lah tu nak cepat sokmo..haih cabaran bekerja..terima sahaja :D

Baiklah berbalik pada cerita pertanian...Alhamdulillah kini Munirah sudah hampir berjaya utk menjadi petani yg berwawasan(kata kata hikmah Tun Dr Mahathir :D)

marilah kita sama-sama intai hasil tanian Munirah di Barn Buddy

Photobucket



oh lihat Munirah kini mempunyai "pak guard" tersendiri
hasil daripada meng'recruit' teman2x utk terjebak sekali dlm bidang pertanian
function "pak guard" ini adalah utk "bite" maling maling yg rancak mengutip hasil tanaman org lain..boleh plak tu dah amik siap tinggal kan message..hahha..bagus punya maling.. :p jadi kepada maling maling sekalian awas ya dengan "pak guard" ini..anda sudah tidak bisa "menolong" ku utk kutip hasil tanaman..Ku bisa kutip sendiri :p



mari pembaca sekalian kita beralih arah pula pada FarmVille

Photobucket


ya jika anda semua boleh lihat ladang Munirah kini hampir maju..
walaupun xsehebat Farihah dan Ariff(yelah mereka dah stat awal :P)
tapi ku masih boleh berbangga dgn projek ladang ini..
kepada yg sgt sgt bermurah hati mendermakan kuda2x,pokok2x etc
saya sgt appreciate atas pemberian kalian..next time boleh derma lagi eh :p
tp next time derma lah itik pula..saya baru ada seekor itik..(wah wah ko Munirah demand demand pula ye..pang mau?? :p)

hahaha..bagus kan baguskan Munirah..muda muda lagi sudah mempunyai ladang sendiri..jadi anda semua boleh lah tiru Munirah dgn menyertai skim peladang di ruangan Facebook keahlian adalah percuma ye.. :D dan kemudian carik la link Farmville dan BarnBuddy juga percuma..kalau tidak tahu bagaimana anda boleh menjadi downline saya..:p kemudian tinggalkan je pesanan pada wall saya..saya pasti akan membantu anda..untuk menjadi downline saya di Facebook sila masukkan email saya iaitu muniiera[at]gmail[dot]com kemudian click add ye.. :D

ok selamat berjaya

MAJULAH PERTANIAN UTK NEGARA :D


with ♥ ;
Munirah Abd

2 comments:

  1. dira pon suke main farmville..add lah dira jadik neighbour!!!

    add facebook dulu kan? haha

    izadira@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. add jgn tak add, penat la farmville, buleh rosak mouse asik klik klik.. hehehe, puasa ni, lagha je ;D

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*