27 August 2009

Sneak Preview : Doodle's Store

*THIS IS STICKY MODE*
for more update scroll down ok :D

salam guys

lama dah doodle's store mendiamkan diri.
haipp xbaik betul tokey doodle's store ni kan..

actually even though doodle's store senyap
tapi business tetap berjalan..
ini kerana doodle's store ada mempunya kaki kaki di beberapa Uni tempatan.
antaranya di UiTM Segamat,UiTM Alor Gajah dan di UTP,Tronoh

jadi jika anda merupakan pelajar di Uni yg di sebutkan boleh lah dapatkan barangan doodle's yg comel dgn kaki kaki di sana ye.. No.Telefon kaki kaki doodle's hanya akan di beritahu melalui email doodlestores[at]gmail[dot]com

harga yang di jual oleh kaki kaki doodle's masih sama seperti yg di jual di dalam website doodle's sendiri. yang bezanya tiada charge penghantaran lorr..kalau mereka jual mahal bagitahu saya ye.. :D

ok di bawah merupakan sneak preview barangan terbaru dari doodle's store
reka bentuk yg sama cuma size agak giant sedikit..
terdapat 2 jenis iaitu jenis pin dan magnet...
cuci cuci mata dahulu ye..selanjutnya di doodle's store

Photobucket
ini adalah pin pin

Photobucket
magnet magnet boleg letak dekat fridge anda

Photobucket
lihat..baby "beybear" pun lagi kecil dari giant pin ladybird ini

Photobucket
blakang pin..pin giant ini sesuai di letakkan di bag anda yg mungkin agak huduh sedikit. dgn meletakkan pin ini akan menambahkan seri bag anda.. cubalah beli kalau tak percaya :p


PhotobucketPhotobucket
Photobucket

cepat dapatkan stock giant ini.. tidak ada banyak stock yg ada
very limited edition giant ini :D
segera layari doodle's store utk keterangan lanjut

SEKIAN

with ♥ ;

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*