27 August 2009

Kepada Bakal Graduan UTeM

salam rakan2x..

entry ini adalah khas buat graduan graduan UTeM yg bakal konvo pada tahun ini..
termasuklah sayaaaaaaaaa!! yeahhhhhhhhhh finally!!
kawan kawan BITS kita konvo ahad la..dah lah ahad agak agak tengah ari la kut..
ciss habis make up cair kat bawah xsempat nak naik atas utk show off pada org yg bagi scroll..hahahha (ko xreti pakai makeup Munirah jgn nak perasan!! :p)

kita akan jadi org pertama guna dewan baru kat durian tunggal!!
wooohoooo!! suka suka..harap harap fully aircond ye..
kalau tidak habis make up cair..ngegege..
(asal ko ni Munirah nak bermakeup sgt ker??)

apa-apa pun harap-harap planning kali ni menjadi la..
jgn tangguh tangguh lagi ye UTeM..
gue dah ngak sabar ni mau pakai itu robe!!
oh indahnya robe nnti nak berangan harry potter..
pastu nak bawak wand,bawak penyapu ..muahahaa
(pasti ayah hambat penyapu tu kat ko Munirah..padan muko!! dah jgn berangan Ini serius!!)


tak sabar nya nak tunggu majlis kebesaran itu nnti!!! :p

Info Majlis Konvokesyen UTeM 2009

  • Tarikh 02 october 2009 : Rehearsal
  • Tarikh 03 & 04 October 2009 : konvokesyen
  • Tempat : Dewan UTeM, Kampus Durian Tunggal (korang yg first rasmi konvo sana :D)
SESI PERTAMA 3/10/2009 PAGI

  1. IJAZAH DOKTOR FALSAFAH DALAM TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
  2. IJAZAH SARJANA SAINS DALAM KEJURUTERAAN ELEKTRONIK
  3. IJAZAH SARJANA SAINS DALAM PEMBANGUNAN SUMBER MANUSIA
  4. IJAZAH SARJANA PERTADBIRAN PERNIAGAAN ( PENGURUSAN OPERASI TERMAJU)
  5. IJAZAH SARJANA PERTADBIRAN PERNIAGAAN ( PENGURUSAN TEKNOLOGI DAN INOVASI)
  6. IJAZAH SARJANA MUDA KEJURUTERAAN MEKANIKAL
  • REKA BENTUK DAN INOVASI – DENGAN KEPUJIAN
  • STRUKTUR DAN GAHAN – DENGAN KEPUJIAN
  • TERMAL BENDALIR – DENGAN KEPUJIAN
SESI KEDUA 3/10/2009 PETANG

  1. IJAZAH SARJANA MUDA KEJURUTERAAN ELEKTRIK
  • KAWALAN, INSTRUMENTASI DAN AUTOMASI – DENGAN KEPUJIAN
  • ELEKTRONIK KUASA DAN PEMACU – DENGAN KEPUJIAN
  • MEKATRONIK – DENGAN KEPUJIAN
  • KUASA INDUSTRI – DENGAN KEPUJIAN
  • KEJURUTERAAN KOMPUTER – DENGAN KEPUJIAN
  • ELEKTRIK INDUSTRI – DENGAN KEPUJIAN
  • ELEKTRONIK TELEKOMUNIKASI – DENGAN KEPUJIAN
SESI KETIGA 4/10/2009 PAGI

  1. IJAZAH SARJANA MUDA KEJURUTERAAN PEMBUATAN
  • ROBOTIK DAN AUTOMASI – DENGAN KEPUJIAN
  • BAHAN KEJURUTERAAN – DENGAN KEPUJIAN
  • PROSES PEMBUATAN – DENGAN KEPUJIAN
  • REKABENTUK PEMBUATAN – DENGAN KEPUJIAN
  • PENGURUSAN PEMBUATAN – DENGAN KEPUJIAN
2. IJAZAH SARJANA MUDA SAINS KOMPUTER
  • RANGKAIAN KOMPUTER – DENGAN KEPUJIAN
  • PENGURUSAN PANGKALAN DATA – DENGAN KEPUJIAN
  • PEMBANGUNAN PERISIAN – DENGAN KEPUJIAN
  1. DIPLOMA TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
  2. DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRIK
  3. DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRONIK
  4. DIPLOMA KEJURUTERAAN MEKANIKAL
  5. DIPLOMA KEJURUTERAAN PEMBUATAN

Sumber: http://www.konvo.com.my/utem/penerangan.html

p/s:
Saya dah tempah hotel utk hari konvo tp lom byr deposit agi ni..hehhe..Anda dah buat ke belum..baik buat cepat..mana tau kita sama-sama leh dapat murah :p
Boleh check di sini ye.. http://www.konvo.com.my/utem/
Yang bold merah itu adalah jurusan saya ye.. :D
eh kenapa budak multimedia tiada dalam senarai..korang xgrad ke?? :p


with ♥ ;

6 comments:

  1. Yer...tak sabar jugak!!!!
    dh berasap tggu nk konvo nih...
    akhirnye tbe juga masenye..

    yesz!!!!

    ReplyDelete
  2. ooo, mun belaja buat bangunan guna perisian erk..hehehe

    ReplyDelete
  3. congratulation my dear.. wahhh.. dah book hotel? what bout me?

    ReplyDelete
  4. smiley :mari sama sama kita xsabar..yeahh

    fazrin2211: aah hebat kan aku

    Sir Hanif Abd Nasir:emm u nak tido sana jugak ker???

    ReplyDelete
  5. itu konvo kali ni saye jadik ajk sambutan ye..hehe.congratz akak2 n abg2 senior~

    ReplyDelete
  6. salam..

    sy bru dpt tawaran ke utem course yg sme..
    tp xsure la ttg course ni..

    leh x tlg cter kn skit2..pliz..emel sy dahbosan_88@yahoo.com..

    dlu sy amek dip in accountancy tp xmnt..deg ni la peluang tok tkr..sy nk tw lbh dalam psl course ni so xt'silap plh lg..

    plizz..

    tq soooo much..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*