27 August 2009

Berbuka 5 Ramadhan

salam

alhamdulillah berjaya juga ke Param akhirnya.. :p
excited abis wei..selesai meeting terus aimed ke param yg telah di usha kelmarin
apa agi parking cun cun..kita terjah itu Param..
tp siap-siap kuarkan duit hanya rm10 sahaja..
xmo lebih lebih kang xpasal pasal pembaziran berlaku..

xbaik ALLAH marah!!=.=

jadi jalan dengan penuh bergaya konon konon byk duit arr..
dengan laptop bag pack di belakang..haihh xstylo langsung!! :p
usha usha apa-apa makanan yg menarik..
dlm kepala otak dah set dah..utk mencari nasi kerabu idaman kalbu!!
uishh lama ngidam ni!!

ye saya berjalan dari hujung param hingga hujung param
nasib baik jarak hujung ke hujung xberapa nak jauh tapi jauh lah gak..
ponek poenk..malangnya hampeh!! dei dei..xkan param xjual nasi kerabu kut..
ke saya dtg awal bebenor dlm pukul 4.45pm?? kemusykilan ni..

namun sepanjang usha mengusha dah nampak juga lah apa yg nak di beli jika tak dpt beli nasi kerabu idaman kalbu..nahhhh ini dia hasil rembatan ku di param.. kerang berlada kononnya..nampak macam sedap kan?? tetapi.. ya ALLAH dah xmo ingat dah lah guana rasanya..xsuka xsuka..xmo beli dah..menarik je lebih.. bluwekkkkk* saya sebagai pencinta kerang agak kecewa dgn org yg menjual kerang berlada ini T___T
Photobucket

Photobucket
selain membeli kerang berlada..saya juga telah di cucuk nafsu utk membeli air strawberry ini..merahhhhhh kan..cam rupa air sirap je..mmg nampak menarik je n mmg lah rase strawberry juga bila di minum..tapi xberapa nak pure la org kata..


haih redha je la..
jumlah hasil rembatan RM6 sahaja.murah tapi xberbaloi.. :(
ke kena beli byk byk ni..haihhh kang membazir pulok..
dah lah perut punya isipadu agak kecil..
kang senak pabila makan byk..xdpt nak beribadat..(alasan je tu Munirah oiii..)

adakah Munirah ingin ke Param lagi??
tgk arr mood..kalau ada mood pegi...xde mood diam diam sudey..




with ♥ ;

3 comments:

  1. klau nk g lg.. beli la sumting yg boleh mbangkitkn selera such as ayam panggang ke.. or ikan bakar ke.. at least xde la mngecewakn sgt kot sbb rasa ikan n ayam tu dah ckup mnyelerakan.. xpun, beli la murtabak ke.. or apa2 jnis kuih..

    ReplyDelete
  2. param bukan dah mati ke???


    *tetibe trlari topik :p

    ReplyDelete
  3. huish.tgk kerang tuh xbleh thn btol.

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*