28 August 2009

Sahur Ku

salam

Photobucket

ya ALLAH ini je lah rezeki Munirah utk bersahur semalam..eh semalam means utk Khamis punya puasa lah kan..yg pasti adalah bersahur utk menempuh hari Khamis..sedih je kan..hanya biskut marrie je yg Munirah makan..padan lah muka sapa suh mata ni liat bebenor kan nak bukak pada pukul 4.30am.. padahal alarm HP dah memekak suruh bangun..pastu tangan gatal kasi off n niat dlm ati tido lagi 5 min..yo lah Munirah 5 min ko tu dah terlajak sampai nak ke 5.30am..apa lagi kelam kelibut..xtau nak pk apa lagi..amik je se'packet' biskut marrie n ngap..air?? sedih juga hanya AIR KOSONG!! T____T

dan nak tahu apa akibatnya bersahur dgn biskut marrie dan air kosong je..

YE...perut ku berbunyik guruh sepanjang meeting bersama client
puas juga ku berusaha utk konon konon kempis kempis perut kasi jangan bunyik tp berbunyik juga..nasib baik dalam meeting room ada dlm 3 org termasuk ku.. dan juga suasana sunyi dlm bilik meeting telah menyebabkan client request utk pasang lagu...hahaha bagus..xde lah dgr sngt perut ku berbunyi guruh!! kami meeting ala-ala santai sbb tu diorang request nak dgr lagu..sbb jika sunyi sesado gila bosannn..lain la kalau meeting ngan big boss ke apa kan..dan mempunyai kuantiti ahli mensyuarat yg agak ramai..gilo apo nak request pasang lagu..tp boleh jugak kan..pasang lagu ala-ala romantik gitu..:P hahahha mau semua tido dlm meeting room..

ok ok motif entry ini adalah sila lah makan makanan yg berkhasiat Munirah wei..supaya kejadian perut berbunyik guruh tidak berulang lagi..kalau xbunyik guruh pun..mungkin bunyiaan yg keluar dari perut ku akan menjadi soundtrack utk mana-mana filem yg bakal keluar di tayangan nnti :p (pada producer di luar sana jgn segan segan contact saya ye jika mahukan bunyian ini..jgn risau saya minta royalti sikit je xmelampau) :D

P/S: jika perut kenyang tp masih berbunyik kenapa eh?? ado cacing erk?? ke isipadu perut mintak di isi lagi???


with ♥ ;
Munirah Abd

3 comments:

  1. hik hiks..
    betoi2 org bujang ko ni,
    :p

    ReplyDelete
  2. alaa.cian nyer.biskut marie je.xpe.rezki gak tuh.

    ReplyDelete
  3. siannye syg, mkn biskut je.. ni msti sbb ada M_____s tu kn? xpe lah, at least blapik perut gk.. selamat berpuasa syg..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*