15 April 2009

Wedding Abg Azhar

ahad lepas umi n ayah dapat jemputan kenduri kahwin dari mama & papa
now turn abg azhar lak yg kahwin..ari tu g kenduri kahwin abg jemi..
buat sesiap yg xtau mama & papa ni merupakan penjaga aku masa kecik2x dulu..
masa umi & ayah g keje mama la yg dok jaga aku..

mama & papa ada 3 org anak..
kak long,abg jemi dan abg azhar..
so ni majlis penutup utk anak2x mama & papa la..

aku mmg menunggu2x time nak g majlis ni..
sbb aku tau time ni mesti jumpa kawan2x lama umi masa kat dengkil..
hahahha padahal umi yg patut lagi excited tp aku pun turut rase excited!!
aku anak umi yg paling femes tau di kalangan kawan2x umi..
anak Badariah yg sulung..sapa xkenal beb!!(muahaha..bangga2x!!!)
pendek citer aku pun turut excited!!!!

seperti yg djangka..sampai2x je jumpa auntie Su ngan auntie Roslina
seperti yg dijangka soklan cepumas pasti akan ditujukan kepada aku..
soklan apa??
"Munirah dah ada boyfriend belum??"
"Munirah bila lagi..???"
sepantas kilat aku jawab..
"coming soon..."
wahhhhhhhhh..coming soon!! bila ntah coming soon tu kan..haihh..

ok2x dah abis menceceh..jom layan gambar..

Photobucket
tu dia pengantin..lamanya xjumpa ngan abg Azhar ni..
lain bebenor..hiksss

Photobucket
ayah bersalaman ngan abg azhar..gambar ada gangguan ngan photog lain..

Photobucket
ni arr photog lain tu..abg Jemi..hahaha rupanya abg Jemi ni pun photog..
oh dulu umi ckp abg jemi or abg azhar ni kuat menyakat aku..
ntah lah aku lupa..yg pasti dulu masa kecik2x mmg close lah ngan kaklong,abg jemi ngan abg azhar

Photobucket
kami bersama pengantin

Photobucket
ayah,angah,mama,umi,kak long and aku laaaa...

Photobucket
umi berbual dgn teman lama

Photobucket
budak tecik ni merupakan anak murid ayah punya anak..
hurmm kebanyakkan anak murid ayah aku byk yg dah beranak pinak..
anak sendiri lak??? xpe ayah aku sgt memahami..muahahhaa

Photobucket
ini la papa..baru aku tau dulu papa merupakan photographer utk wedding umi n ayah..

Photobucket
ayah tercinta yg kelihatan hensem di dlm pic ini..hehehhe

Photobucket
angah ni kan mmg pantang tau ada karaoke..
konon je memula malu..dah nak balik gedik nak menyanyi..
n yes she duet with abg Jemi..lagu apa erk??kelupaan llaaa

buat Abg Azhar and wife..

SELAMAT PENGANTING BARU
SEMOGA BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT..
amin~~



Munirah Abd's Facebook profile

7 comments:

  1. en abdullah persis wakil rakyat ketika majlis ini

    ReplyDelete
  2. dan sy sperti artis gitu...kikiki- hidup Angah!!

    ReplyDelete
  3. eh, sama ler fulakk nama dgn husband kite!!

    ekekeke

    camat penganting baru!!

    ReplyDelete
  4. kenduri kahwin, yang best selalunye jumpe sedara mara yang lama tak jumpe

    ReplyDelete
  5. mcm knal je abg azhar ni.. tp d mna yek?? erm..mybe slisih kt mana2 kot.. hehehe..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*