02 April 2009

Earth Hour

sabtu lepas time earth hour konon2x nak g arr Bukit Ampang..
konon nak layan amik gambar time earth hour..
tatapi hampeh..kerana keluar rumah lambat!!
dan juga jln yg agak jammed utk naik ke atas Bukit itu!!

haihhhh tensi betul..
sampai lak park kete jauh dari view..
so angah ajak amik kat view yg cantik sikit..
tp bila aku g situ..mak aihh..ramainya org weird!!!

aku ckp kat angah aku xmo amik gambar kat area budak2x weird tu!!
nnti lain lak jadinya..hehehhe..
so amik lah dari view jauh..
memandangkan earth hour pun dah habis..
kl xbergelap pun!!!

Photobucket
see kl dah terang benderang..
kan aku dah kata aku amik dari view jauh..
gambar pun agak kejauhan..haihhh..awat lah ada budak2x weird itu..!!!


Photobucket
aksi ngades aku ngan angah..
ni baru 2 org yg gedik depan kamera!!
belum masuk agi 2 org agi tu..
eh cop bukan bukan agi 2 org..
agi byk family members Mohd Dom's yg mmg ala-ala fotogenik aka gedik!!
baik sepupu pompuan n lelaki..
pantang nampak kamera!! pose harus over!!!
tp mmg kami fotogenik pun!!!!
lalallala..

Photobucket
dah mcm g kedai gambar amik gambar dlm studio lak aku rase..

Photobucket
angah n Mazury..muahahahah


Munirah Abd's Facebook profile