05 April 2009

Selamat Hari Lahir AYAH & ANGAH

today birthday 2 org family member aku..
AYAH & ANGAH..
yes they shared the same birth date!!

sempena birthday mereka..
wanna wish..
'SELAMAT HARI LAHIR AYAH & ANGAH'
SEMOGA PANJANG UMOR DAN SENTIASA DI MURAHKAN REZKI'

especially ayah la..hehehe
if rezki ayah bertambah makanya rezki kami juga bertambah..
wahhhh gitu....hahaha dasar anak xsedar diri aku ni kan..muahahaha
xpe..ayah sempoi..WE LOVE AYAH SOOOOOOOOOO MUCH!!!
ANGAH juga kami LOVE!!! hehehehhe


oh ANGAH ada buat n3 special pasal ayah..
sila lah ke page angah ye..
aku bagi sedikit sedutan je lah ye..


AYAH,
Pengorbanan AYAH..
tidak dapat KAMI BAYAR..
tapi KAMI akan BUKTIkan yang
KAMI diCIPTA utuk AYAH dan UMI
kerana KAMI mampu membuat
AYAH & UMI terSenyum BANGGA melihat KAMI..
AYAH & UMI meNangis melihat KEJAYAAN..KAMI..

AYAH... JAGA KESIHATAN... JANGAN LUPA MAKAN UBAT...
SAYANGI diri KAMI...walau apa pun yang terJAdi....
KAMI SAYANG AYAH.........
KAMI SAYANG AYAH.........
KAMI SAYANG AYAH.........


mahu baca lebih2x sila ke page angah hehehhe..
** aku emo masa baca entry dia ni..hampeh angah ne suka tau bagi aku emo!!!

Photobucket
angah dpt cupcake dari Mazury..
hahah yg konon2x nak wat suprise..
tp suprise yg xmenjadi..muahahha


Munirah Abd's Facebook profile