21 April 2009

Shoutmix??

a few ppl ada tanya mana shoutmix aku??
hehehe shoutmix buat masa sekarang telah di gugurkan buat sementara waktu!!
kenapa?? sbb aku mengada nak gugurkan shoutmix tu!!
kira aci la kan jawapan aku..
nnti bila keadaan dah stabil aku buh balik shoutmix aku tu!!
xpun kali ni buh yg part berbayor ker..???

apa-apa pun korang2x anda2x yg nak leave msg..
tinggalkan lah pesanan dlm komen box aku dlm setiap entry aku tu..
kalau xmboh bagi komen..bagi je email..
insyaALLAH di balas sekadar cepat yg mungkin..hehhehe

ok itu saja..daaaa

n3 GLAD(TREE PLANTING) yg seterusnya esok lah ye aku kuarkan..
hahahhaah main2x tarik tali lak aku ni...
xpe bersabar..sabar itu separuh dari iman...

Munirah Abd's Facebook profile