07 April 2009

Seoul Garden

makan2 lagi..
hehe..kali ni makan2x dgn Papa dan May Ying
sudah lama planning..cuma last friday berkesempatan..
May Ying ni merupakan kawan aku kat DFS..
we are in the same team..sama juga lah dgn Papa..
supposed ada Jasmine..tp dia balik kelantan la pulak..
eh even dah tak satu company..tapi kami tatap kawan...ceewahhh

so hanya kami bertiga jelah yg makan bersama..
kami memilih utk makan di Seoul Garden..
kat sini ko makan la sepuas hati korang..
gila kenyang sampai nak muntah wei makan kat sini!!!

Photobucket
see ketam sorang satu aku amik..
udang yg mmg byk gila aku amik..
ice cream yg nyummy..

Photobucket
daging n ayam black pepper n terayaki yg superr sedap!! heheh

tp kan aku xsuka la makan kat Seoul Garden kat Kerinchi ni..
aku lagi prefer makan Seoul Garden kat Melaka..
sbbnya air kat Kerinchi xbyk choice..hanya air sirap!!
haiiiiiiiiiihhh..dah lah air ko charge lain..bagi air syrup je..hampeh tol!!

Photobucket
aku makan sampai rase nak muntah belahak ngan udang ni!! hehehhe

Photobucket
Papa menikmati ice cream yg nyummy

Photobucket
May Ying yg oso her last day kat DFS..

Photobucket
Papa & May Ying yg rajin..hahah aku??
ngap je la bila dah masak..muahahah

Photobucket
kami yg kekenyangan yg ceria bergambar..hehehhe


N3 ni khas utk menjeleskan Didi yg kerek tidak mahu ikut!!:ascii:


mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile

5 comments:

  1. akjugak kene..kesian ak yg baik ni...
    bukan tak nakikut ak kan sebok nga kuntum 3 ari ak balik kul 6 tepat specially for kuntum tau...xpe next2 kite g lain...anyway cuti ak dah approve dah

    ReplyDelete
  2. yea!!!!!makan!!!!!!kegemaran kuuuuuu

    ReplyDelete
  3. salam buat tuan rumah ni, moga sihat n gembira selalu. mase saya pos ini, perut terasa lapar sangat bila nmpk makanan lazat2 kat sini huhuuuu...

    ReplyDelete
  4. aiyoooo...
    seronoknye tgk mknn2 itu...
    nk jugakkkk!!!hikhik...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*