14 April 2009

Belated Celebration

whoopp..kita lupakan sat api kemarahan aku yg semalam tu..
walaupun masih membara agi ni..haipppp..

nak citer happy2x je pas ni..
last saturday ak balik Banting ngan Angah..
Balik yg tidak di rancang..hikss..
bukan apa..sbb ahadnya mmg umi n ayah nak dtg KL..
so igt no need lah balik banting..
tp ntah tetiba terasa mahu pulang..
so after kejadian yg tidak di ingini tu terus pulang ke Banting..

n bila dah sampai Banting lak..
mmg xde planning pun nak buat birthday celebration for ayah n angah..
ntah camna ntah..blh dtg idea tu..
so apa ag terus ptg tu berdesup ke kedai cake beli cake..

Photobucket
hehe..happy belated birthday for ayah & angah

Photobucket
ayah n angah memotong cake bersama2x..

we all celebrate malam sambil menonton AF7..
konsert mlm tu best kan..suka arr konsert duet ni!!!

haihhh rindunya kat Banting..:ascii:
Munirah Abd's Facebook profile

2 comments:

  1. hihihi...tq2...sy sgt happy la ms mlm kejadian.. heeee... :)

    ReplyDelete
  2. seronok bila buat orang lain happy :)

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*