03 April 2009

Farewell for me

last tuesday ada farewell lunch n dinner utk aku..
wah sekali lunch n dinner..hahahha
actually farewell lunch ngan boss..
farewell dinner lak ngan kawan2x rapat kat DFS..hehhee

gambar utk farewell lunch ilek pochi..
hehe aku malu la nak snap..
boss blanja makan kat madam kwan je pun..hikss
eh bukan ngan aku sorang je tau..
ngan another staff juga..(she resign today dpt better offer..)


farewell dinner di Kg Baru..
makan nasi bubur..sodappppppp
tp aku tak tau la y xabis makan..
mungkin sbb sodih berpisah ngan diorang kut!!
(mesti didi muntah baca ni!!)


Photobucket

actually byk agi lauk yg di ambil..
tak tersnap..sbb masa ni org lain dah nak makan..
aku pun dah kechur air liur tgk lauk pauk ni!!
sampai licin lah di kerjakan oleh KAMI!!!

lepas kenyang bergambar kenang2xngan..
cehh mcm pasni xjumpa lagi..

Photobucket


anyway Thank you guys...Didi,Iffah,Iza and Zura
sayang korang semua....muahhhh laaaaaa..hehehe

so far di tpt baru ni.. ok saja..
skang ni ok lah..tgk arr nnti...
tahap tensi,bengang,nyampah pasti akan menjelma!!
pasti juga tahap tu semua akan melonjak pada paras kritikal!!!

Munirah Abd's Facebook profile

4 comments:

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*