13 April 2009

&^%$$^&&

sebelum apa-apa hal minta maaf lah byk2x ye..
jiwa aku memberontak n bengang bila pk pasal benda ni..

ni semua pasal MAYBANK cawangan KLCC yg mcm $%%^&*!@#$

bengang wei..sgt bengang!!!!

aku kesana konon2x nak lah bukak akaun..

sbb aku malas la nak ke hartamas..dah klcc punya bukak..
so buat kat klcc je la..
xyahlah aku nak membuang masa p bukak kat hartamas..
aku jenis malas nak g time lunch ke..minta kuar kejap ke
mmg malas!! time keje..keje je la..nak buat benda remeh2x time keje ni..
haihhhh bende leceh..
kebetulan kat klcc punya maybank ari sabtu..so aku gi je la..
last week aku g tanya..diorang kata boleh bukak kat situ..
(tp cara ckp pun ala-ala kerek nak mati!!!!)
supposed dah bukak last week tp aku xbwk cukup document..
so aku postponed la this week..

this week aku pegi la lagi..
bwk document yg dia nak semua kan..
dah siap2x bwk bila aku ke kaunter yg tang bagi2x num tu kan..
boleh plak ckp kerek2x..dgn muka yg sgt mcm babun rambut KARAT!!
bagi num pun nak xnak..eee sakit hati tau..
tp aku amik num tu n senyum ckp terima kasih..
dalam hati membara punya nak MAKI!!!

masa tgh tunggu turn tu aku dgr kecoh2x kat kaunter si babun tu jaga..
rupanya kena marah ngan sorang lagi customer..
sbb ckp berbelit..tadi kata lain..skang ckp lain!!!
so dari situ aku dah boleh anggap la..
yg service diorang ni mmg mcm #$%^&*@!!!!!

kalau aku sorang kena xpe..
ni org lain pun kena..
mmg nampak sgt lah kan!!!

ok straight to my point..
bila turn aku ke depan nak bukak akuan..
igt dpt lah layanan ok skit kan dari yg depan..
sekali mcm sama..
ckp mcm nak xnak!!!
wei aku tau lah korang ni ala-ala terpaksa keje kan..
sbb sabtu kena keje kan!!
dah tu sapa suh ko p bukak ari sabtu..
layan je la customer!!
mmg mcm %^&**((#@!!!

aku bengang lah wei..
oko lah 1st mistake aku sbb tertulis alamat banting..
then bila aku nak tukar kat alamat umah sewa aku..
memula dia kata ok..then tetiba xboleh pulak!!!
apa kes weiiiiiii...dah jadi cam org depan lak..
tadi kata ok..skang kata tak ok!!
wei org2x MAYBANK cwgan KLCC..
korang mmg suka ckp berbelit ye!!!!!

so aku mmg dah malas gaduh2x kan..
sbb mood aku time tu sebenarnya ok..
then bila faced situation mcm ni aku rase mcm eeeeeeeeee..
bengang sampai ke otak!!! (bengang gilaaaaaaaaaaaaa)

aku terus amik borang..n blah!!
time blah tu mmg mulut aku dok berzikir!!
arghhh kelemahan aku..aku mmg tak reti sgt nak berkasar ngan org..
tapi masa kat kaunter depan aku hampir nak tinggi kan suara..
muka aku totally berubah giler!!!

Photobucket

pic 1,2,3 adalah kaunter depan yg babun rambut KARAT!!
yg di hitamkan muka adalah customer yg oso bengang ngan org2x Maybank ni!!
pic 4 adalah aku yg berdepan ngan kaunter depan..tgh berdiskusi..
sambil menahan marah...grrrrrrrrr&&%%&((Y##$##

kepada org2x MAYBANK..
boleh x jelaskan kat aku yg xberapa nak paham korang punya rules ni kan..
asal nak bukak akaun kena g dgn maybank yg dkt ngan tpt keje!!
ada masalah ke kalau bukak jauh dari tpt keje..
maybank dari satu cawangan ke cawangan yg lain..adalah lain2x ye..
bukan MAYBANK ke!!asal suka betul nak menyusahkan org!!!!!!!!!!
akalau tak boleh nak bagi service hari sabtu jgn bukak kaunter!!!
dan tlg jgn ckp berbelit!!!

arghhh tensi2x..
nak xnak aku g lah maybank hartamas tu..
betul2x menyusahkan aku!!!!!!



Munirah Abd's Facebook profile

4 comments:

  1. skang procedure diorang memang cam tuh.. kalau kita alamat umah puchong, tak bleh bukak kat kelana jaya..

    memang cam kambin sket.. lemang pung terkena jugaks.. dah tentu ler lemang keje kat KJ.. apa kejadahnyer kene ke Puchong waktu kerje semata2 nak bukak akaun..

    sungguh dah zaman IT, dah jadi complicated plak..huhuhuh

    ReplyDelete
  2. ergh...sy la tukang amik pic tu...mmg mcm sial itu punya bank... *&%$$^#^*":><**&...huhu...

    ReplyDelete
  3. hi munirah,,apa marah2 nie,,tak baik kan sabar tu ujian iman kita..budak counter tu mungkin baru kut...tempat lain ok je...ada yg friendly..
    so aku tak pernah kena cam tu pulak...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*