23 April 2009

GLAD part 3

salam and good morning!!!
mari sambung gambar entry lepas..

Photobucket

Photobucket
see..this boy jatuh dalam selut..habis seluar dia!!
xpe2x semangat2x!!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
do you know her?? yaaaa..Aisyah Sinclair..
dia pun take part dlm tree planting ni!!
nak amik pic dekat2x..tp..aku segan laaaaaa..
haa tgh makan lak tu aku amik..main shoot sebelah tgn je ni..
sbb takut dia perasan..hahaha tp aku rase dia perasan kut..
ala dia pun dah biasa kut org amik gambar dia curi2x..
hehhe ..apa-apa pun yg penting semangat dia utk join tree planting ni!!!

Photobucket
anak2x pokok hutan yg akan di tanam..

Photobucket
macha2x yg gantang...hehehhehe

Photobucket
foreigner also join tau..cuba perhatikan cara mereka makan..
hahah sempoi lunjur kaki je..sonang....


heheh aku promise ye kids photo ptg ni ok!!
sabarrrrrrrrrrrrrrrrrr...............


Munirah Abd's Facebook profile

1 comment:

  1. waa best jumpa Aisyah Sinclair

    p/s moon anda telah di tag

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*