08 October 2009

Studio Shoot

Salam;

Photobucket
Cik Mun yg excited!!

Photobucket
xlengkap family ini kerana tiada Muhammad Za'im T__T

Photobucket
oh free style shot from us!! asik asik nak skema je kan..
sekali sekala kita kasi free style pula utk studio shoot ni..heheh :D

with ♥ ;
Bulan Bintang

4 comments:

  1. ohhh lama tak masuk sini.. konvo dah dia yer,, moga2 dapat pekerjaan yang bagus yer,,

    salam aidilfitri.. :)

    ReplyDelete
  2. sporting sioott mak mun... hihih..suka lemang negok.. i also want to be cool mum.. and hope my doughter be as nice as good as u..:)

    ReplyDelete
  3. kita takde pun... ambik gambar studio cenggini... emmm nak kene grad lagik ke nih..hahah

    ReplyDelete
  4. nasazfrog: heheh dah bekerja kak..alhamdulillah

    kak lemang: insyaALLAH kakak lemang akan jadi ibu yg baik dan anak2x akak akan jadi anak yg solehah

    kak sid:kak sid dah ada master kan..ha p amik PHD lak...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*