19 October 2009

Balloon Boy

Salam;

heboh kan pasal ballon boy ni
betul betul xpatut la ayah dia ni..
haihhh..semata mata nak glemers blh plak nak eksplotasikan anak sendiri!!

deyyy apa daaaaaaa

to those yg mcm xberapa nak tahu pasal ballon boy ni..
gini citer nyaa..aku tau bila dgr FLY FM pagi semalam
gini gini..

ayah diorang konon ada buat homemade balloon la konon
yg cam hot balloon kan..tapi dianya balloon cam alien punya kapal je
pastukan kononnya dia marah anak dia pastu anak dia takut la
then g sembunyi la pastu tiba-tiba balloon tu terbang
pastu ayah diorang ckp anak diorang hilang puas carik xjumpa
dan claim yg anak diorang dlm balloon yg tgh terbang tu
sampai press,polis semua g tlg carikkan balloon tu tau..
yelah kan kang apa-apa jadi plak kang jika betul anak dia dlm tu kan

tatapi bila balloon tu dah landed..carik punya carik
idak lah ada anak mereka di dalamnya..
haih guana tu..
then diorang carik carik lagi rupanya anak dia dlm rumah menyorok dlm rumah
hah gitu..di pendekkan citer
kan heboh kan citer ni kan..
pastu g lah interview family ni..
n tanya budak tu la xdgr ke ayah panggil jerit2x semua(hah aku kasi translate)
pastu tau apa budak tu jwb "We did it for the show,"

haaaaaaa!! SHOW apa kejadahnya weiii
kamu sudah bikin satu dunia panik tapi SHOW
pastu another interview ayah dia ckp lain lak..konon kaver balik la..
oohh entah lah xtau lah kan
yang penting benda ni cam heboh gak laaa..







nak tau lagi lanjut korang try google BALLOON BOY..ok??

psst citer ni hot sampai org reka game Balloon Boy Game lagi..
amboiii hebat betul penangan Balloon Boy ni!! :p

with ♥ ;

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*