13 October 2009

Dim!! Busy!!

Salam;

raya udah nak sampai penghujung
konvo sudah selamat selesai

now think about keje keje keje

keje yg xkan pernah habis

hey i do love blogging
tp kan akibat kesuntukkan masa aku terpaksa nak drag citer citer basi

ada je benda nak update
tp tu arr like I said kesuntukkan masa beb..

oh busy life..
oh i hate it..

but I want MONEY!!! :p

tlg jatuhkan duit sejuta di depan ku sekarang!!
aku perlukan ianya segera..!! YA!! SEGERA!!

hahahha :D


motip entry: tgh ngong pk keje nasib baik hari ni half day lalalla perlu selesaikan tanggungjawab di Putrajaya :p

with ♥ ;
Bulan Bintang

6 comments:

  1. best kan kalau tak keje tp dpt duit huhu.ada ke org cmtu yang?erk u duduk putrajaya?

    ReplyDelete
  2. sop: mana ada interview...

    sasha: nak g KPM punya opis tu yg nak g putrajaya tu..nak anta surat abis blaja..hehehe

    ReplyDelete
  3. sabar2...
    masuklah skim cepat kene tipu.
    agaga

    ReplyDelete
  4. berbog pun leh dpt duit pe he...23x

    mmg susah nk ari koje skrg nie...atas meja bro penuh dgn resume je nie... xterlayan bro..tp byk yg direject je

    www.broframestone.com

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*