23 October 2009

This is not new layout

Salam;

paham x dgn layout baru ni..
Ni bukan layout baru..
ni layout lama xlama jugak la.. :D

anyway meh nak explain penggunaan layout ni

Photobucket
ini adalah headernya kan..so menu menu ni boleh la nak klik klik.. :D

Photobucket
perasan x ada sidebar ni..ke xperasan..
ye ia adalah agak tersorok sikit ye :D
so u guys kena klik kat sidebar ni

Photobucket
ye ini lah yg ada kat sidebar ni..
actually nak tanya ada function x bila u guys klik sidebar tu??
if xde function habaq mai yee :D

anyway ini adalah layout sementara juga sebenarnya
nak buat layout yg lain..tapi sekarang ni xde masa lagi
plusssssss my internet connection adalah sgt lembab!!

ye lembab!! Berukband "CELCOM!!
itu membuat ku bengang sampai bengang!!
sampai nak meletop ok!!
so esok nak pergi suvery mana-mana service broadband yg ok :D

with ♥ ;