19 October 2009

Costing Seminar By SN

Salam ;

Photobucket

yaa ini adalah entry kebasian
tapi mahu bagi tau gak
mahu bagi tau supaya korang semua tahu
hahaha ayat apakah??

xde lah lepas ni xde lah org tanya
kenapa harga ko mcm ni??
see aku attend ni tau..

harga yg aku bagi kat package tu pun byk senarnya xikut formula yg di beri
kami cuba beri yg terBAIK..ye terBAIK


tp bila dah beri harga yg macam itu jgn la nak complaint2x lagi k
bagi lah kami naik skit2x
tu dah kira harga kawan2x dah bagi tu


ok amacam ??

boleh deal ngan kami pas ni??

:D

with ♥ ;