07 October 2009

Its my convo day yawww!!!


Salam;

majlis konvo di UTeM berlangsung selama 2 hari bermula pada hari sabtu 3.Oct.09 - 4.Oct.09.
konvo kali ini buat julung kalinya di adakan di dewan baru UTeM Durian Tunggal
sebelum ni UTeM dok menyewa dewan org lain..now konvo di dewan sendiri yaw!!!

itu sebab la kami para graduan yg ke 5 ini agak excited terlebih weiii!!
dah lah xpernah belajar kat Durian Tunggal ni..xpelah at least dpt konvo di dewan baru..

cerita mengenai pengalaman aku yg buat julung kali konvo ini..
ianya adalah suatu pengalaman yg WOW!!!
I feel sooooooooo great ok!!!

rase semua usaha selama 3thn setengah sebagai student UTeM amat2x lah berbaloi

terima kasih tidak terhingga buat ibu bapa tercinta
adik-adik kesayangan..kawan-kawan seperjuangan
lecturer-lecturer yg tidak jemu memberi ilmu..

terima kasihhhhhhhhhh banyak2x tau..
tanpa anda semua siapalah daku..ceeeeewahhhhhhh :P

pssstt nak tau..masa nama aku di sebut..
aku dah tak keruan masa tu..cam blur blur je..hahah
last last lupa nak bounce kat TYT..hahah ampun TYT..
nak terima degree tu pun macam xtau nak hulur tgn macam mana..
haha punya lah neves n excited..n asik pk n dok remind..
"JGN TERCABUT KASUT & JGN TERSUNGKUR!! MALU!!" hehehe :p

apa-apapun tahniah kawan-kawan yg satu batch semua
especially kawan2x FTMK dan juga kawan2x BITS (Software Development) tercinta!!!

terkilan xdpt nak amik gambar ngan korang semua..
xdpt nak amik gambar pre-konvo kerana hujan yg tidak di jangka.. T__T

Photobucket
bersama Putri :D
Photobucket
gambar wajib setaip kali konvo..korang pun pernah je kan amik gambar camni :D
Photobucket
oh selambaaaaaaa weiii..baring baring..hahaha :D

more pictures kat dlm Facebook dan Flickr

with ♥ ;
Bulan Bintang