23 October 2009

Peminat?

Salam;

Photobucket
ini kumpulan gagak hitam..
nampak garang x??
eh tapi macam ada peminat..
ada peminat kah??

Photobucket
tu diaa yg 3 orang peminat tu
beria ok..sgt sgt beria ok.. hahaha

Photobucket
but kumpulan gagak hitam ni still maintain berjalan dgn lagak macho *Bluweeekk*
peminat tu pulak..haihhh masih beria lagi kahh??

so guys,
cool x bergambar macam ni??


heheh..gambar byk beb..
kalau terperam je xsyiok la
jadinya ambil inisiatif utk di publishkan dlm blog ini
oh ini adalah sesi bergambar semasa post convo hari tu

again!! rugi pada siapa yg tidak hadir ok :p


with ♥ ;
Bulan Bintang

8 comments:

  1. sangat cool kak gambar2 time nih....jeles!!!!!

    ReplyDelete
  2. Ingatkan gambar artis berkumpulan terbaru... :)

    ReplyDelete
  3. ++ ni sah2 kat perbadanan putrajaya...depan maybank.... he he he ++

    ReplyDelete
  4. yg blakang 3 org tu adalah 3 anak gagak yg br nak tumbuk kepak. haha

    ReplyDelete
  5. kelakar..:))..
    kakak lari terkedek-kedek..hahahah

    ReplyDelete
  6. smiley : ye COOL..hehe

    Na Shari:ahaha bakal artis la gak ni

    ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :pandaiiiiiiiii..ala kata keje sana kannnnnn :D

    ReplyDelete
  7. raditz: ko setiausaha gagak hitam

    mohd: agagaga

    mardhiah abd: hampeh ko..hahaha

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*