06 October 2009

Persiapan Diri

Salam;

Photobucket

thanks a lot to Ain BITD (Database)
byk tlg  masa persiapan diri utk konvo ari tu
especially bila tang nak pakai hood tu..
pergh mencabar keimanan aku betul
siyes xpandai betul nak pakai hood tu..
ntah guana nak sarung pun xketahuan betul..hahah

nasib baik ada kak andam Ain..tlg pakai kan semua tu..
selain kak andam Ain ada gak kak andam Uya ngan kak Andam Ummu..
hikss thanks korang..oh angah juga turut membantu serba sedikit..
ngeggege..lepas siap2x kena beratur plak utk masuk ke khemah persediaan..
haa kat dlm ni lagi semua org dok bertouch-up2x lagi..
aku kat dlm tu dok sibuk betulkan mortar board elokkan tudung bagai..

oh pic di dalam khemah persediaan tidak ada ngan aku arr
ada kat kawan2x..kawan2x bagi arr gambar cepat..nak update blog ni!! :p

Photobucket
ni pic sebelum nak membuat persiapan diri..
awww I look slim la kat pic ni.. :p


sedey my little bro xleh nak attend sbb buat persiapan nak exam
but he did wish congratulation to me..awww sweet je.. :D

with ♥ ;
Bulan Bintang