20 October 2009

Sekitar Post Convo

Salam

rugi lah wei sapa yg xjoin kami utk post convo ari tu
kenapa rugi??

tgk lah gambar2x kami :p

Photobucket
harus tepek muka aku dulu..hahahha

Photobucket
kami yg hadir..sikit je..sedey tauu..xpe kami puas hahaha

Photobucket
yg tengah tu nak jugak tu..berpoloh2x dia snap pic pada hari kejadian
anyway thank youuuuuuuuu my SIR HANIF

Photobucket
suka gambar putri yg ini..ok yg ini aku snap!! :p

p/s: more picture yg non edit ada kat Facebook n yg some edit ada kat Flickr


with ♥ ;
Bulan Bintang

5 comments:

  1. sir hanif is one of the photographer of dat day..
    and at the same time, manager band gagak hitam tu.. wakakakaka.. the band's vokalis xde tu, g toilet plak..

    ReplyDelete
  2. yer....memang rugi sy tak joined..tapi memang tak boleh elak sebab ade mjlis kat umah sy...huhuhu

    ReplyDelete
  3. comel gilerrrrrrrr kita semuaaaaaaaaaaa terima kasih yang amikkan2 gambar nih...mari outing lagi di sekitar bandar sibuk jom takpun sungai

    ReplyDelete
  4. putri: saya sokong cadangan bergambar di bandar penuh sesak..jom kita buattttt..kali ni yg pompuan pakai dress yg laki pakai suit lagi..hahahha

    ReplyDelete
  5. pegi bukit bintang org tengah lalu lintas tu, pastu snap!!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*