01 August 2008

Makan!!!

haaha mood nak makan spaghettie je aku sejak akhir2x ni
ari tu 'suprised party' pun aku order spaghettie..
tp spaghettie kat Secret Recipe awat cam xsedap arr..
so smalam aku,papa n putri v7p lunch kat KLCC..

spaghetti apa ntah namanya...aku lupa..sbb nama pelik sgt!!
yg pasti agak masam terlebih!!
ni lak papanya..seafood apa ntah..ahahahha lupa la!!!!:xtaoo:
ngee putri nya claypot xsempat lak nak snap..
sbb makanan dia lambat sampai n aku pun tgh sedap melantak!!!

mood::pompom:

3 comments:

  1. saya rasa spageti paling sedap kat pizza hut hiks... tompek lain, rasa len mcm jer :p

    ReplyDelete
  2. hehe..baper hengget lak harga spaghetti tuh kak mun..amboih memanjang makan kat klcc..kayer nampak?dah masuk ker elaun nyer?biler nak banjer nih?hukhuk

    ReplyDelete
  3. erm..asyk mkn spageti je.. xmuak ke?? erm..tp nmpak mcm best je.. huhu..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*