27 August 2008

pinky bear


almost 4 years pinky bear ni ngan aku!!
:hoooray:
dulu first time beli gantung kat hp..
skang ni gantung kat pen drive lak..
hiksss..tapi kan...huargggg aku agak kemalasan utk mandikannya!!
@sederhanacuci baju dia pun aku malas!!!..
actually bukan malas apa pun..aku suka arr aroma dia..:happy2:
hahahha..wei wangi tau..bau minyak wangi!!
mmmm..pinky bear ni ibarat bantal busuk arrr bagi aku..
tapi aku xde bantal busuk tau..!!!
skang ni dah mcm makin kotor arr baju dia..
ke korunk rase xkotor??@soal
hehehhe...hujung minggu ni aku cuci la..@adil
:sunny:AKU PROMISE akan cuci pinky bear ni!! hiksss...


mood::wink: