27 August 2008

pinky bear


almost 4 years pinky bear ni ngan aku!!
:hoooray:
dulu first time beli gantung kat hp..
skang ni gantung kat pen drive lak..
hiksss..tapi kan...huargggg aku agak kemalasan utk mandikannya!!
@sederhanacuci baju dia pun aku malas!!!..
actually bukan malas apa pun..aku suka arr aroma dia..:happy2:
hahahha..wei wangi tau..bau minyak wangi!!
mmmm..pinky bear ni ibarat bantal busuk arrr bagi aku..
tapi aku xde bantal busuk tau..!!!
skang ni dah mcm makin kotor arr baju dia..
ke korunk rase xkotor??@soal
hehehhe...hujung minggu ni aku cuci la..@adil
:sunny:AKU PROMISE akan cuci pinky bear ni!! hiksss...


mood::wink:

3 comments:

  1. errr.... farihah tak pernah basuh pon segala binatang ternakan tak bernyawa nih.....hehhehe sebab tu kot pooh farihah dah jadi kaler cekolat...bukan kunen...haihaiahiahia

    ReplyDelete
  2. sila cuci segera hhihihihihi

    tk tahan dah ni :p

    ReplyDelete
  3. hiks..

    cuci la.. nampak sangat karatnye..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*