28 August 2008

Traffic Jam!!

traffic jam terul giler after office hour smalam!!!:kapak:
bukan nak tayang jam aku yg lawa ni..
yea..saya tau jam saya lawa!!!@sengihnampakgigi hikss
nak tunjuk setiap jam waktu aku tunggu bas!!
actually aku tunggu dari pukul 6.45pm..dpt bas??
last pic jam tu menunjukkan waktu aku dapat bas!!!@marah
gilerrr lama weihhh!! kaki kebas arrr..kejang arr...
semua ada time tunggu bas!!
nasib baik ari ni i cuti!! lalalla...@ketuktp kena bgn awal gak..

aku cuti sbb nak jumpa dentist arr..
mincik arr dentist dah bertukar ke Dr.??:blur:..yg sgt strict gilerr..
n sgt xbes bila buat treatment ngan dia..Aku suka agi ngan Dr.Ras..
sgt tertib je bila buat treatment kat gigi aku ni..
aku tanya nurse mana Dr.Ras..rupanya Dr.Ras dah naik pangkat..
congratulation and all the best ye Dr.Ras..:bravo:
(cehh mcm la dia baca kan@fikir..hikss)

mood::dizzy: