10 August 2008

Danze Jamm Part 1

wahhh so exhausted!!!
today aku join Danze Jamm by Lynda Al-Qudree..
and sponsored by Dr.Norida(Dr. yg satu tpt keje auntie la!!!)...hikss..
last 2 weeks auntie tanya nak join x program Lynda??
as ussual i'm blur which Lynda??@soal It is Linda Jasmine..??
Sbb auntie mentioned Lynda the dancer.. otak aku dok pk Linda Jasmine arr!!hiks..tp auntie kata bukan..she said Lynda Al-Qudree..
erkkk..dancer?? seriously first time i heard her name!!
adoiii..aku ni bukannya jenis yg alert ngan benda2x camni!!
sbb tu la aku tak tau..hikss..tp korunk yg alert pasal fitness ni kenal kut dia??
Lynda Al-Qudree ni bukan saja choreographer, she also as a personal trainer, and aerobic consultant. & auntie also said she owned the Perfect Workout Danze Studio.. Ni bukan dance sebarangan tau..dance utk kesihatan..simply citer ada lah termasuk ala-ala aerobic skit.. (erm correct me if I'm wrong..hahaha sbb aku pun kurang kepastian about this..)

so today again I woke up early morning ok!!!
after solat..siap2x..hiks..dlm otak aku dok pk nak p aerobic!!
so aku pakai tracksuit and orange t-shirt!!!(sbb aku dlm orange team !!!)
sampai je kat Hotel Maya(yes,the event kat Hotel Maya..)
aku tgk smua dress up cam pelik!! mcm bukan nak aerobic..
but dress like to dance!! tp aku ada nampak gak org yg pakai track..
hikss..ada gang..so xde malu..hahhahha..
then aku masuk dewan..aku tgk kat banner danze jamm!!
huh no wonder y diorang pakai mcm nak dance!!
kalau aku tau aku pakai tight!! @sakitpatut la auntie suh aku pakai tight!!
tp aku xbyk tanya y nak pakai tight..budus tol..
patutnya aku tanya auntie apa jenis event ni??


so agak pelik n huduh arr aku rase..sbb aku pakai track!!
(bg aku huduh arr sbb dulu masa sekolah aku menari pakai tight!!)
@sedihplus xcantek arr step dance aku !!
grrr...xkesah arr yg penting aku enjoy dance!!!
dah lama giler xmenari..so bila dpt menari agak lupa diri skit!!!
dulik arr dlm dewan tu mostly pompuan..so belasah je la..
dgn pakai track nya..step pun mcm lintang pungkang..
hahhaha..aku kat blakang dok gelakkan org..
tp aku rase org kat blakang aku pun dok gelakkan aku!!!hahahaha@guling

there have 14 types of dance yg aku blaja..
erk..bykkan!!! hurmmm awal2x part aku ok lagi la.. sbb latin,salsa and chacha..
bila masuk part goyang & gelek..adoiiii..@satuaku fail wooooo!!!
I cant gelek!! goyang ok lagi but gelek!! mintak hampun la..mmg xreti!!!
so bila part gelek tu..aku mcm nak xnak..still buat..tp huduh arr!!! hahaha@guling

  1. Latinhitz
  2. Merenguegigz
  3. Dodachahcha
  4. Swadeethai
  5. Retrobeat
  6. Rock&Roll
  7. KBT HHop
  8. Goyang Danzsa
  9. Asyik Goyang
  10. Pop FM
  11. JogetBitz
  12. Arabibelly
  13. Mumbaibitz
  14. Chakradanze
so look out at the list..korunk boleh tau type dance apa yg aku xboleh buat..hikss!!!
anyway aku njoy giler hari ni dpt dance xigt dunia!! hahahha
thanks auntie and Dr Norida..sudi sponsor and bwk kakak join!!!
kalau ada lagi..boleh la roger saya utk join!!!


all the pictures..next entry ok!! tp mintak hampun la ye..
my camera phone mcm dah nazak..aku dah edit dah pic tp mcm xcantek.. so i need new camera!! any sponsor na bagi aku dslr!!!! PLEASE!!!!! hiksss

mood::pompom: